HATAY MOTOSİKLET SPORLARI KULÜBÜ DERNEĞİ FORUMLARI

Zaman: 06 Eyl 2010, 01:41

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 25 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Antakya 3. Rospa Eğitim Raporu
MesajGönderilme zamanı: 02 Tem 2010, 11:31 
Kullanıcı avatarı

Eğitim eğitimdir... Yanlış veya eksik yapılan her hareket veya davranışın doğrusunun öğrenilmesinin sayısız faydası vardır. Bu nedenle; samimi bir havada geçen bu eğitim faaliyetlerinde yer alan herkesi çabalarından dolayı kutlamak gerekir. :alkis:

Yalnız bazı eksikliklerden de bahsetmeden geçemeyeceğim(kimse alınmasın)

- Madem ki bu eğitimin teorik kısmı ücretsiz ve herkese açıktı; maliyeti hemen hemen sıfır olan bir video kaydıyla temeli paylaşım olan bu forumda herkesin kullanımına sunulabilirdi.
Zaten yolda tehlikeli ve tedbirsiz şekilde düğün konvoyunda giden motosikletler yaygın bir eğitim ve paylaşıma ne kadar ihtiyaç olduğunu açıkça gözler önüne seriyor. :gozkirp:

- Motosiklet konusunda ülkemizde her yerde yüksek fiyatlara maruz kalındığı gibi maalesef bu işin eğitimi de pahalı. Toplu halde alınan iki günlük bir eğitim için 450TL lik katılım ücreti yüksek bence. Ülkemizde zaman zaman sıkı hukuki yaptırımlara maruz kalmasına rağmen 450TL den daha düşük bir maliyetle A sınıfı sürücü belgesi almaktan kaçınan birçok motosiklet sürücüsünün varlığını dikkate aldığımızda bu eğitim ücretleri karşısında eğitime katılımlar sınırlı kalacaktır. :gozkirp:

Başa Dön
 Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 02 Tem 2010, 12:39 
Başkan
Kullanıcı avatarı

lions yazdı:
YÜRÜ BEEE BAŞKANIM KİM TUTAR SENİ ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELİNE SAĞLIK ..HER AN TAKİPÇİNİM...:d

Teşekkürler Fuat'çım. :okey:
Ayağım bir iyileşsin, bak nasıl yürüyeceğim o zaman. :helal:
ares yazdı:
Sıtkı abi, emeğinize sağlık. :prayer:
Eğitim almış kadar oldum :)

Raporum faydalı olabildiyse ne mutlu bana Başar'cım. :alkis:
blk yazdı:
fuat aynana bak bende arkandayım. :popcorn:

Hımmm... :roll: Koşmam gerekecek. :lol:
SHERIFF yazdı:
Eğitim eğitimdir... Yanlış veya eksik yapılan her hareket veya davranışın doğrusunun öğrenilmesinin sayısız faydası vardır. Bu nedenle; samimi bir havada geçen bu eğitim faaliyetlerinde yer alan herkesi çabalarından dolayı kutlamak gerekir. :alkis:

- Madem ki bu eğitimin teorik kısmı ücretsiz ve herkese açıktı; maliyeti hemen hemen sıfır olan bir video kaydıyla temeli paylaşım olan bu forumda herkesin kullanımına sunulabilirdi.
Zaten yolda tehlikeli ve tedbirsiz şekilde düğün konvoyunda giden motosikletler yaygın bir eğitim ve paylaşıma ne kadar ihtiyaç olduğunu açıkça gözler önüne seriyor. :gozkirp:

Bu konuda sana hak vermemek elde değil sevgili Hüseyin Müdürüm. Lakin dört saat süren bir teorik eğitimi kaydetmek için sanırım profesyonel kayıt cihazları gerekiyor. (Bir önceki Teorik Eğitim'i senin gibi düşünerek kaydetmek istedik. Elimizde 3-4 kayıt cihazından derlenmiş bölük pörçük kayıtlar var. Kopmalar olunca da pek anlam teşkil etmiyor.)
Aslında takip edilse Türkiye'nin değişik bölgelerinde, oldukça faydalı olan ve her eğitim öncesi verilen teorik eğitime ulaşmak çok zor değil. ( :arrow: http://www.artmotoakademi.com/akademi-tr/ )

SHERIFF yazdı:

- Motosiklet konusunda ülkemizde her yerde yüksek fiyatlara maruz kalındığı gibi maalesef bu işin eğitimi de pahalı. Toplu halde alınan iki günlük bir eğitim için 450TL lik katılım ücreti yüksek bence. Ülkemizde zaman zaman sıkı hukuki yaptırımlara maruz kalmasına rağmen 450TL den daha düşük bir maliyetle A sınıfı sürücü belgesi almaktan kaçınan birçok motosiklet sürücüsünün varlığını dikkate aldığımızda bu eğitim ücretleri karşısında eğitime katılımlar sınırlı kalacaktır. :gozkirp:

Genel anlamda düşündüğümüz zaman bu da doğru sevgili Hüseyin. Okullarda olduğu gibi devlet okulu, özel okul kavramı bu sektörde yok. Dolayısıyla eğitim birimlerinin tamamı özel. (Ki bazıları belgesiz veriyor bu eğitimleri.)

Antakya'da zaman zaman değişik eğitim faaliyetlerine imza attığımız oluyor.
Art Motoakademi'nin 450 TL olan (ki, akademinin merkezi olan Bursa ve İzmir'de daha yüksek fiyatlara verilen bir eğitimdir) eğitimlerinin yanında;
Ücretsiz organize ettiğimiz eğitimler; ( :arrow: viewtopic.php?f=30&t=128 )
100 TL. gibi basit ücretlerle organize ettiğimiz eğitimler de var. ( :arrow: viewtopic.php?f=30&t=428 )

Bunun yanında geçtiğimiz haftasonu İstanbul'da düzenlenen ve kendi ekipman ve motosikletinizle katıldığınız iki günlük California Süperbike School eğitimlerinin fiyatı 2.700 TL. ( :arrow: http://www.superbikeschool.com.tr/ )

Geçen yıl Honda GS 3 eğitimine katılan bir arkadaşımızın (Honda, GS eğitimlerini kendi tesislerinde veriyor. İyi tarafı ekipman ve motosiklet ihtiyacınız karşılanıyor.) tüm masraflarıyla birlikte cebinden çıkan para yaklaşık 1.000TL. cıvarıydı.

İleri ve güvenli sürüş tekniklerini içeren ve geçerli belge verebilen (bu belgeyle motosikletimin kasko ücretinde hatrı sayılır bir indirim almıştım) iki günlük Art Motoakademi eğitimlerinin fiyatının, (ki kendi evimizde alıyoruz bu eğitimleri) her malın kendine göre bir fiyatı olur felsefesinden yola çıkarak, benzer diğer eğitim programlarını gözönüne alınca (genel anlam haricinde) çok olduğunu düşünmüyorum. :gozkirp:

Today 50 (Ufaklık) 31 D 0455 Görev Adamı
(Emeğe Saygı)

Başa Dön
 Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 02 Tem 2010, 13:12 
Başkan
Kullanıcı avatarı

68 görüntülenme, 2 gün, 4 mesaj... :shock: :( :roll: :weird:
Nerede o fotografları sabırsızlıkla bekleyenler ? :bat: :bat: :bat:

Today 50 (Ufaklık) 31 D 0455 Görev Adamı
(Emeğe Saygı)

Başa Dön
 Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 02 Tem 2010, 14:13 
Kullanıcı avatarı

SHERIFF yazdı:

abi başlangıçta bende sizin gibi rakamı çok bulmuştum ,ama eğitimleri aldıkca hakkını gerçekten veriyorlar demeye başladım... Uğur hocamdan 3 . eğitimim oldu.

2 yıl öncede istanbul hondada GS3 eğitimi aldım.Gs3 alabilmek için GS1 ,GS2 alma zorunluluğu varmış.(ben ist bir gurupla eğitim aldığım için özel bir durum, sadece GS3 alabildim) 2 gün için 1.300 tl masrafım oldu.(gidiş geliş konaklama yemek ve eğitim bedeli) uğur hocadan eğitimi 6 ay sonra aldığımda ist. hiçbir şey öğrenememiş olduğumu gördüm.Emin olun parayı çok zor kazanıyorum ama eğitim sonuçlarını motosiklet üzerinde ,yolda gördüğümde helal olsun diyorum.

Başa Dön
 Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 02 Tem 2010, 21:34 
Kullanıcı avatarı

Çok faydalı ve zevkli geçen bir eğitimi daha geride bıraktık.
Bu eğitimin gerçekleşmesinde Sıtkı başkanımın çok emeği oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

Uğur Ertekin ve Halil Kılıç Hocalarımız üşenmeyip buralara kadar geldiler. Bizlere motosiklete keyifle binmenin yollarını öğrettiler. MİNNETTARIZ.

Sevgili Mehmet Okay'ın Nazik daveti bizleri bir araya getirdi. Bol sohbetli ve eğitimle ilgili yorumların Güzel mezeler ve süper yemekler eşliğinde yapıldığı nefis bir toplantı oldu. Mehmet Okay'a çok teşekkür ederim.

Eğitimin önemini göz ardı etmeyerek birinci gün teori ye gelen tüm katılımcılara. Diğer 2 gün kapalı alan ve yol eğitimi alan arkadaşlarıma ve Master gurubundaki sınıf arkadaşlarıma sabır ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim.

Son gün Özel ders alan Dr. Adnan Celkan, Yusuf Teoman ve Metin Teoman'a Eğitime verdikleri önem ve destek için çok teşekkür ederim. Hepinizi ve Motosikletli Özgür yaşamı çok seviyorum. :heart:

Honda NX 650 DOMİNATÖR

532 644 88 33
ANTAKYA

Başa Dön
 Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 03 Tem 2010, 09:21 
Kullanıcı avatarı

başkanım daha raporu bekliyorlar heralde..lütfen emeğe saygı hocalarımıza,sıtkı başkanımıza,serdar başkana bize o durumda yemek ihtiyacımız karşıladığı için,(ayrıca geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz)iskenderundan teorik eğitime kıtalan arkadaşlara,mehmet bey e bize güzel bir toplantı akşamı yemek ikramında bulunduğu için ayrıca,aklıma gelmeyen emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim..kazasız belasız mutlu bir şekilde atlattık

*İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.

*Kontrol edemediğin güç,güçdeğildir.

05427779877 A rh (+) HATAY / Reyhanlı

SUZUKİ GSX-R1000 MOD

yamaha bws-100

Başa Dön
 Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 03 Tem 2010, 13:55 
Kullanıcı avatarı

Ellerinize saglık başkanım

Başa Dön
 Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 03 Tem 2010, 17:54 

Eğitim programınız hayırlı olsun. Sayenizde birşeyler öğreniyoruz. Dostları (Uğur hoca ve diğer) görüyoruz.
Görmediğimiz yerleri geziyoruz.Ah birde yediklerinizin tadını alsak değme gitsin.
Sıtkıcım, künefeye takla attırmak, Cbf 1000'e tek teker çektirmekten daha zor galiba ama maşallah o zoruda aştın. Allahın izniyle yakında seni motosiklettede görürüz inşallah.
Allahın iyiliği üzerinize olsun..... :heart: :heart: :heart:

Başa Dön
 Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 04 Tem 2010, 01:06 
Kullanıcı avatarı

Çok verimliydi... :supz: sunum süper keyfle izledim ve tekrar yaşadım emeğine sağlık başkanım :supz: :alkis:

Hasan Emrah Aksoy
AB rh(+)

Başa Dön
 Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 11 Tem 2010, 10:17 
Kullanıcı avatarı

Ugur hocama ve Halıl hocama sonsuz tesekkur edıyorummm.

http://www.aksoydekor.net

Başa Dön
 Profil E-posta  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 25 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz